Programe de sanatate
Copilul montessonian creste sanatos, spre a fi liber sa-si urmeze visul!

Cursurile de Sanatate au ca obiectiv dezvoltarea unui copil sanatos, echilibrat fizic si energetic, inteligent emotional si social. Afla mai multe despre Conceptul nostru unic de Sanatate.

Yoga Kids
Yoga Kids

Yoga pentru copii este o călătorie a descoperirilor în care fiecare își poate crea propria sa pace interioară. Are un efect de liniște asupra copiilor, chiar și asupra celor mici. Copiii debordează de energie și iubesc la nebunie mișcarea, așa că ce ar putea fi mai potrivit decât să descopere yoga prin joc? Prin intermediul jocurilor amuzante și fanteziste, al cântecelor și poveștilor - cuprindem toate componentele esențiale ale sistemului yoga.

Copii Intelepti
Copii Intelepti
Curs de dezvoltare personala pentru copii

Copilul este constructorul spiritual al omenirii, iar obstacolele în calea dezvoltării sale libere sunt pietrele din zidul în care a fost închis sufletul omului. (M. Montessori)

Viata Activa
Viata Activa
Curs de gimnastica posturala si kinetoterapie

Obiective Generale: Gimnastica posturala in care ne imbunatatim postura, atingem treptele de dezvoltare specific varstei si corectam eventualele afectiuni posturale prin tehnici si exercitii din Pilates, Stretching Activ, Reeducare Porturala, Osteopatie, Terapia Yumeiho sau Mezieres.

Copilul Curator
Copilul Curator
Curs de auto-cunoastere si vindecare a organismului

Obiective Generale: Anatomia interactiva in care studiem si intelegem corpul uman, modul acestuia de functionare prin predarea interactiva bazata pe experimente, jocuri, art&craft si desen.

Copilul Verde
Copilul Verde
Curs multidisciplinar pentru un stil de viata sanatos

Obiective Generale: Copilul Verde este inclus in curriculum si abordeaza multidisciplinar teme legate de hrana, sanatate si natura, adaptate nivelului de varsta. Cursul rezolva in joaca, folosind cu maiestrie invatarea experientiala, problemele cu care se confrunta parintii: refuzul legumelor si cruditatilor / dependenta de dulciuri / apetenta pentru fast-food / diversificarea dificila.