Ziua Portilor Deschise

Joi, 2 Iulie, am avut pentru a doua oara Ziua Portilor Deschise la noul sediu Montessano din str Parfumului nr 9 si am fost cu totii prezenti: parinti, copii, personalul pedagogic si partenerii fondatori ai Gradinitei si Scolii Montessano.



Parintii care au trecut pragul acestui sediu au putut afla raspunsurile la intrebarile legate de conceptul Montessano care imbina beneficiile extraordinare ale educatiei Montessori cu cele ale educatiei pentru Sanatate.

In cadrul evenimentului, invitatul special a fost Monica Reu, colaborator al Montessano, care a discutat cu parintii despre importanta comunicarii nonviolente in calitate de trainer certificat al Center for Nonviolent Communication, SUA.

Astfel, am petrecut cateva ore impreuna alaturi de parinti atat din primul sediu, localizat pe str Ipotesti nr 23, care isi doresc continuarea educatiei Montessori pentru copiii lor in cadrul Scolii Montessano, cat si alaturi de cei viitori, inscrisi la noul sediu si ne-am bucurat de o comunicare transparenta privind toate aspectele alegerii acestei educatii pentru proprii copii.



Localizata in centrul capitalei, intre zonele Unirii si Alba Iulia, cladirea deosebita din perioada interbelica este restaurata si renovata cu grija si dragoste pentru copii, amenajarea respectand standardele Montessori AMI.

In anul scolar 2015-2016, in noul sediu Montessano din str. Parfumului nr.9, vor functiona doua grupe de gradinita (3-6 ani) si o grupa de scoala (6-9 ani). Va asteptam!