Copilul meu nu ma asculta, Ce fac? Workshop pentru parinti
Cu Cati Calin, psiholog si trainer în comunicare relationala prin Metoda ESPERE®

Se intampla sa vorbesti copilului si sa ti se para ca nu aude nimic din ceea ce ii spui?

Ai epuizat solutiile pentru a il face sa isi indeplineasca sarcinile, fie ca este vorba despre trezitul de dimineata sau rezolvarea temelor?
Te invitam pe 16 Noiembrie la un nou workshop pentru a lucra pe situatiile tale concrete, legate de dificultatile cotidiene, impreuna cu Cati Călin, psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®. Pornind de la acestea, vei reusi sa gasesti propria ta solutie, adaptata nevoilor familiei tale.


Afla care sint cheile pentru a-ti creste copilul in armonie folosind o altfel de comunicare, care sa te ajute sa gestionezi situatiile dificile cu care te confrunti. Atelierul se va concentra pe lucrul pe situatii concrete, temele abordate fiind flexibile, pornind de la cererile participantilor.

În relaţia cu copilul tău vei descoperi cum să îl susţii pentru a deveni un viitor adult independent, capabil să îşi realizeze întregul potenţial. Cum să faci faţă provocărilor pe care copilul tău ţi le lansează în fiecare zi: are 1000 de dorinţe, face crize, se comportă nepotrivit, nu are încredere în el, nu vrea să comunice, pentru a da doar câteva exemple.

Metoda ESPERE® este concretă, vizuală, clară si ușor de pus în practică. Vom porni de la întrebările și cererile tale concrete, legate de schimbările pe care vrei să le produci în relația cu copilul tău.

Atelierul Copilul meu nu ma asculta, ce fac? este organizat de Scoala Primara Montessano în parteneriat cu GOKID.ro si Centrul AmaneSer.

Rezervă ACUM un loc: https://goo.gl/qlxpLN

Detalii atelier – Copilul meu nu ma asculta, ce fac?
Unde? La Montessano – Grădiniță Școală, Str. Parfumului nr. 9, Sector 3, București
Cand? Joi, 16 Noiembrie, orele 18:30 – 21:00
Preţ: 90 lei/persoana pentru plata in avans pana pe 13 noiembrie sau 100 lei/persoana pentru plata dupa 13 noiembrie sau la fata locului.
Va asteptam cu gustari delicioase de la sponsorul nostru, Solaris - Belsug din natura!

Dupa inscriere vei primi contul pentru a putea face plata.

Pentru detalii puteti suna la 0728 188 256

Locurile sunt limitate!

Rezervă ACUM un loc: https://goo.gl/qlxpLN

Despre Cati Calin 

Cati Calin este psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE® la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer. Este acreditata de Institutul ESPERE International. Are o experiență de 16 ani în training, consultanta și resurse umane. De 10 ani s-a dedicat transmiterii Metodei ESPERE® ca moderator de grupuri de dezvoltare personala, programe de formare special concepute pentru copii, profesori, educatori, părinți și organizații. Este mama de 9 ani. Citeste articolele scrise de Cati Calin pe amaneser.ro.

„Adesea nu observăm resursele inepuizabile din noi înşine şi din celălalt.” Jacques Salomé

O puteti asculta pe Cati Calin si in cateva inregistrari video ale Centrului Amaneser.

Metoda ESPERE® inseamna Energia Specifica Pentru o Ecologia Relationala Esentiala.
Este o pedagogie a comunicarii interpersonale creata de psihosociologul si scriitorul Jacques Salome pentru a contrabalansa sistemul disfunctional de comunicare pe care il traim in viata de zi cu zi si in activitatea noastra profesionala si personala.