Workshop: Copilul tău l-a luat pe NU în brațe?
Cum înlocuieşti refuzul cu cooperarea.

Va invităm miercuri, 19 Octombrie, la cel de-al doilea workshop pentru părinţi susţinut la Gradiniţa Montessano de Domnica Petrovai, psiholog si psihoterapeut, la care vom discuta despre cum îşi dezvoltă copilul propria identitate şi cum ajungem de la "NU" la cooperare.
 

Principalele teme

  • Copiii își dezvoltă propria identitate, „cine sunt eu?” când părintele îl învață care sunt granițele în relația cu ceilalți.

  • Cum încurajăm cooperarea copilului nostru și când îl încurajăm să pună limite.

  • Care sunt cauzele necooperării și cum să reacționăm când NU este mult prea frecvent.

 

Detalii Workshop

  • Când? 19 Octombrie 2016 orele 18.30-21.00

  • Locație: Montessano – Grădiniță Scoală, Str. Parfumului nr 9, Sector 3, București

  • Preț: 90 lei/persoană. Preț special pentru cupluri: 150 lei. 

  • PRET SPECIAL PENTRU PARINTII DIN GRADINITA: 70 LEI

  • ÎNSCRIERI: Vă rugăm să completați acest formular: https://goo.gl/tpEHpT


Locurile sunt limitate!

Pentru detalii puteti suna la 0728 188 256.
 

Workshop-ul face parte din programul lansat de Montessano – Gradinita Scoala în parteneriat cu GOKID.ro, pentru părinţii dornici să îşi susţină copiii cu empatie şi iubire necondiţionată, pentru ca aceştia să devină adulţi responsabili şi echilibraţi emotional.


Despre Domnica Petrovai

Psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental, Domnica Petrovai, fondatorul MIND EDUCATION HEALTH, lucrează cu pasiune în domeniul promovării sănătății emoționale de 20 de ani. Domnica este căsătorită și are două fetițe. De aici poate specializarea și interesul deosebit pentru armonizarea relației de cuplu, cât și conștientizarea importanței dezvoltării continue a părinților pentru a răspunde nevoilor copiilor lor.

Președintă a Asociației de Psihologia Copilului și Adolescentului din România și formator în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, Domnica Petrovai este acreditată în programul de formare Triple P – Positive Parenting Program – al Universității din Queensland, Australia, și autor de ghiduri, articole și cărți de specialitate, printre care Cum îi ajutăm pe copii să meargă fericiți la școală? Ghid practic pentru învățători (Ed. Miniped, 2013) și Pentru un copil sănătos emoțional și social: ghid practic pentru educatorul care construiește încredere (Ed. V&I Integral, 2012). Va invitam sa cititi mai multe detalii despre Domnica Petrovai aici:http://www.mindeducation.ro/

 

 
https://www.facebook.com/events/1460159320680269/