Campania de lectura a Editurii Herald

Intre 1 august si 1 noiembrie 2016, te invitam sa participi la campania lansata de Editura Herald, Te asteptam in librarie! si sa intri in cele 150 de librarii partenere in Bucuresti si din tara, ca sa descoperi cele 30 de carti aflate in promotia cu 20% reducere.

Adresand cititorilor mesajul „Carti deschise pentru minti deschise“, prin campania “Te asteptam in librarie!“, Editura Herald doreste sa puna in prim-plan rolul crucial pe care cartile il joaca in educatia noastra non-formala: prin lectura, ii intelegem mai bine pe ceilalti si reusim sa ne facem intelesi la randul nostru, contribuind astfel la crearea unei lumi mai armonioase.

Cand deschizi o carte, de fapt iti deschizi mintea. Cartile sunt chei aflate la dispozitia ta, pe care le poti folosi oricand si oriunde. Ele te ajuta sa descifrezi lumea si oamenii care te inconjoara, sa te adaptezi la nou, beneficiind atat de intelepciunea si experienta de viata a ganditorilor din trecut, cat şi de ideile revolutionare, de ultima ora, ale specialistilor contemporani.

Cartile Herald sunt instrumente care iti deschid perspective noi, iti ofera raspunsuri la intrebari fundamentale si te ajuta sa gandesti liber, sa desprinzi propriile concluzii din torentul zilnic de informatii. Nu ne propunem sa editam carti pentru toata lumea, ci pentru fiecare. Astfel, selectia noastra de titluri se orienteaza spre definirea individualitatii si spre perceptia clara a realitatii. Parcurgand texte fundamentale si domenii precum mindfulnessspiritualitateparentaj,stiintapsihologie,dezvoltare personala, fiecare poate gasi noi vehicule pentru a inainta pe propria cale.

„Un palid punct albastru” de Carl Sagan, „Geografia intima a femeii” de Natalie Angier, „In cautarea fiintei” de G.I. Gurdjieff, „Tratat despre toleranta” de Voltaire, „Practica Zen” de Taizan Maezumi, „Povestea vietii mele” de Benjamin Franklin, „Psihic si materie” de Marie-Louise von Franz, „Filozofia si practica buddhismului Tibetan” de Dalai Lama sunt doar cateva dintre titlurile pe care le vei gasi pe rafturile librariilor incepand cu 1 august 2016.

Pe langa cultivarea unei minti deschise, te vei bucura de 20% reducere la titlurile selectionate.

„Te asteptam in librarie!” este o campanie cu acoperire nationala, ajunsa la cea de-a VIII-a editie, care a evoluat ca fenomen cultural ce incurajeaza lectura, orienteaza cititorul catre alegerea cartilor potrivite, atrage atentia asupra rolului de mediere culturala indeplinit de librarii si faciliteaza schimbul de idei. 

Detalii despre editia a VIII-a a campaniei de lectura Te asteptam in librarie! 

Afla care sunt librariile participante la campanie, titlurile selectionate si evenimentele organizate accesand site-ul www.teasteptaminlibrarie.ro