Cum invata copilul empatia si compasiunea
Workshop pentru parinti cu Domnica Petrovai, 21 Septembrie

Va invitam pe 21 Septembrie la primul workshop pentru parinti sustinut la Montessano de Domnica Petrovai, psiholog si psihoterapeut, la care vom discuta despre cum creștem un copil cu empatie și compasiune față de el și ceilalți în momente de disconfort și conflicte în relații. Cum sa il ajutam sa le gestioneze si sa le depaseasca.

Sa privim, deci, conflictele, dincolo de disconfortul specific, ca o cale de a exersa si evolua in relatiile cu copilul nostru si ale lui cu cei din jur.

  • Cum sa reactionam cand copilul nostru traieste un disconfort in relatia cu noi sau prietenii, colegii lui?
  • Cum vorbim cu copilul cand noi simtim tristete, furie sau frica, ingrijorare?
  • Cum il protejam? 
  • Ce facem cand, din cauza oboselii sau a sressului, ridicam tonul la el, il criticam sau ignoram ?

 Despre Domnica Petrovai
Psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental, Domnica Petrovai, fondatorul MIND EDUCATION HEALTH, lucrează cu pasiune în domeniul promovării sănătății emoționale de 20 de ani. Domnica este căsătorită și are două fetițe. De aici poate specializarea și interesul deosebit pentru armonizarea relației de cuplu, cât și conștientizarea importanței dezvoltării continue a părinților pentru a răspunde nevoilor copiilor lor.
Președintă a Asociației de Psihologia Copilului și Adolescentului din România și formator în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, Domnica Petrovai este acreditată în programul de formare Triple P – Positive Parenting Program – al Universității din Queensland, Australia, și autor de ghiduri, articole și cărți de specialitate, printre care Cum îi ajutăm pe copii să meargă fericiți la școală? Ghid practic pentru învățători (Ed. Miniped, 2013) și Pentru un copil sănătos emoțional și social: ghid practic pentru educatorul care construiește încredere (Ed. V&I Integral, 2012).
Va invitam sa cititi mai multe detalii despre Domnica Petrovai aici:http://www.mindeducation.ro/


Detalii Workshop
21 Septembrie 2016 orele 18.30-21.00
Locatie: Montessano – Gradinita Scoala, Str. Parfumului nr 9, Sector 3, Bucuresti
Pentru parintii din Comunitatea Montessano avem pret special: 70 lei/persoana (140 lei pentru cuplu mama+tata).
Inscrieri: Pentru detalii puteti suna la 0728188256.