Lansarea hartilor gigantice de colorat Orasul meu

 

Va invitam sa petreceti o dimineata de conectare cu copilul Dvs, sa-i dezvaluiti cultura oraselor prin hartile de colorat si sa descoperiti bucuria de a va juca si petrece timp impreuna.

Sambata, 10 Septembrie, va invitam la un atelier gratuit pentru copii si parinti in cadrul evenimentului de lansare a hartilor gigantice de colorat Orasul meu in sistemul educational.

Montessano – Gradinita Scoala sprijina familia si incurajeaza petrecerea unui timp de calitate impreuna.



Hărţile gigantice de colorat sunt cadoul perfect pentru copii si la fel de bine ii pot captiva si pe adulti. Ele stimulează imaginaţia şi creativitatea celor mici şi sunt o bună ocazie de relaxare şi bucurie pentru cei mari.

Călătoriţi prin Bucuresti, Cluj, Constanta si Sibiu sau Gradina Zoologica din Bucuresti şi coloraţi cladirile istorice importante, strazile din orasul in care locuiti sau animalele salbatice din gradina zoologica. O călătorie plină de suprize şi o mulţime de detalii amuzante de descoperit!

In caz de vreme nefavorabila, evenimentul se reprogrameaza.
Participarea este gratuita, insa va rugam sa ne confirmati prezenta prin inscrierea la acest formular.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGhAnsNXYvvGwOUdfzucD7te9KwMOc7CW9x8Xi4_vU72GTEw/viewform?c=0&w=1

Pe parcusul evenimentului rugam parintii sa isi supravegheze copiii.
Evenimentul se adreseaza copiilor cu varste de peste 3 ani.

Mai avem o veste buna: pozele profesioniste facute copiilor in cadrul atelierului vor putea fi accesate de catre parintii lor de pe un link transmis de noi ulterior (daca ne lasati adresa de email). Deasemenea ne bazam pe acceptul Dvs de a folosi pozele facute de noi la eveniment pentru comunicarea in Social Media si pentru promovarea Montessano si a hartilor Orasul Meu.
Daca nu sunteti de acord cu aparitia copilului Dvs in poze, va rugam sa ne specificati in mod expres acest lucru la inceputul atelierului.


Copiii din comunitatea Montessano folosesc deja cu bucurie hartile de colorat si studiat orase. Ceea ce ne place este ca, pe langa exersarea dexteritatii in respectarea liniilor si a rafinarii scrisului, experimentarea diferitelor tehnici de arta, copiii descopera simboluri arhitecturale specifice oraselor, isi imbogatesc vocabularul afland diverse elemente de mobiler urban sau agrement, parti de constructie, imbogatindu-si cunostintele de cultura generala.

Hărţile gigantice va ofera 60 până la 80 de ore de colorat, se utilizează pe podea, pe perete, ca faţă de masă sau în orice alt loc doriţi. Sunt fabricate în România, tipărite pe hârtie reciclată.
Unul dintre obiectivele Orasul-Meu este acela de a ajuta din punct de vedere financiar copii cu boli cronice. Astfel, noi donăm 25% din achizițiile online unor organizații non-profit atent selectate care sprijină copii în România.


Hartile pentru copii pot fi achizitionate de aici: http://www.orasul-meu.com/