Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Primară Montessano
23 Ianuarie 2018 orele 16.30-18.30

Școala Primară Montessano vă propune un concept educaţional unic în România, care îmbină curriculum-ul national cu pedagogia Montessori, educaţia pentru sănătate şi multiculturalitatea. 
Copiii au parte de educație cosmică și holistică, gândire liberă și creativă, independență și încredere, respect pentru natură, echilibru, empatie, viață conştientă și activă (mișcare în aer liber, fără telefoane mobile), multiculturalitate și non-discriminare.

Şcoala Primară Montessano este autorizată să funcționeze pentru nivelul primar conform Ordinul Ministrului nr.5767/2015.

Pentru a participa vă rugăm să vă înscrieţi completând acest FORMULAR: https://goo.gl/aoJAic

DE CE SĂ ALEGEŢI ŞCOALA MONTESSANO PENTRU COPILUL DVS?

Programul educaţional Montessano are ca obiectiv dezvoltarea abilitățile necesare pentru o viață sănătoasă și fericită, urmărind totodată cunoștințele solicitate de curriculum-ul național din România, pentru a asigura integrarea cu succes a școlarilor în sistemul românesc de învățământ.

Ne propunem să oferim o soluţie fiabilă părinţilor care caută o educaţie armonioasă, inter-disciplinară, aplicată şi nu în ultimul rând, o educaţie care să asigure obţinerea de performanţe şcolare.

Hrana este bio și integrală, cu mare diversitate de nutrienți, combinații alimentare sănătoase, pregătită în bucătărie proprie.
Copiii aparțin de o comunitate ce are ca valori un stil de viață sănătos, bucuria descoperirilor și libertatea de a-ți construi propria viață.
Vă invităm să citiţi detaliile complete despre oferta educaţională a Şcolii Montessano aici: https://goo.gl/ZutJNk


Pentru a participa vă rugăm să vă înscrieţi până pe 23 Ianuarie, completând acest FORMULAR: https://goo.gl/aoJAic

Program
16.30-16.50 Silent Journey
16.50-17.30 Discovery Journey
17.30-18.00 Viziunea Scolii Montessano
18.00-18.30 Sesiune de intrebari si raspunsuri

Locatie:
Scoala Primara Montessano
Str. Parfumului nr 9, Sector 3, Bucuresti
http://montessano.ro/