Viorella Radu
Invatator clasa Sequoia (6-11 ani)

“Întotdeauna am crezut cu pasiune că în viață trebuie sa alegi ceea ce te face sa te simti fericita si implinita … astfel am ales drumul educatiei. Pasiunea mea pentru scoala, pentru copii, pasiunea de a impartasi din universul cunoasterii si de a le modela viata, vine de la părinții mei, care au fost profesori de matematica pasionati, pe parcursul mai multor decenii.

Pasiunea si bucuria de a fi educator au condus la dezvoltarea armonioasa a personalitatii si caracterului fiecaruia din copiii si adolescentii pe care i-am cunoscut si ghidat in procesul cunoasterii. Bucuria de a fi în jurul lor și de a-i vedea cum cresc si cum se transforma in tineri frumosi si unici m-a menținut constant în domeniul formării in ultimii 20 de ani, mai intai ca institutor pentru clasele I-IV, urmand apoi calea invatamantului international ca National si International Teacher ajungand in sfera trainingului de specialitate ca Trainer National si intrand astazi in marea si calda familie Montessano.

Eu sunt Viorella si, pe langa cele prezentate, sunt mama a doi baieti frumosi si buni… si ma bucur sa va intalnesc pe fiecare dintre voi! “

 

Prin ochii copiilor

"Mami, e așa de frumos ca as vrea sa fie școală și noaptea! Imi place foarte mult doamna Viorella, e foarte blanda si are multa pace, trece ca un iepuraș pe la noi sa ne observe, iar când facem nazdravanii,  ne spune calm și linistit cum sa procedam. Mami, ne-a prezentat ieri arcul roman - tu stii ca daca iei orice piesa nu cade? Am intrebat-o cine l-a inventat si a spus ca asta este ceva ce ne roaga sa cercetam singuri..mami, cum pot afla cine a inventat arcul roman?"