Cursuri de scriere creativa prin benzi desenate

În cadrul cursurilor de benzi desenate copiii vor învăţa de la autorul Mihai Ionut Grajdeanu cum se scrie şi cum se realizează o poveste în bandă desenată.

Proiectele “Legendele Dacilor” şi ‘’Comics Didactic” iniţiate în 2012 de autorul Mihai Grăjdeanu, își propun ca prin banda desenată să readucă în atenția elevilor istoria și mitologia dacică, legendele și personajele străvechi, precum şi literatura română clasică. Personajele din operele literare româneşti pot deveni acum la fel de ȋndrăgite și populare precum eroii de bandă desenată din literatura universală.

http://legendeledacilor.blogspot.ro/

http://mihaibd.blogspot.ro/

https://www.facebook.com/groups/1822827498001986/

 

Mihai Ionuț Grăjdeanu (n. 1987), autor prolific de bandă desenată si romane grafice, este implicat în multiple proiecte editoriale, precum „Legendele Dacilor” si "Comics Didactic". Participă la expoziții personale și de grup în țară și peste hotare. În 2016 a reprezentat România la Festivalul Internațional de Benzi Desenate din Bruxelles, Belgia. În 2017 a reprezentat România la Salonul de Benzi Desenate din Veles, Macedonia, unde a primit Premiul organizatorilor.Susține ateliere de benzi desenate în cadrul festivalelor, în școli, muzee și teatre din întreaga țară.