Curs de educatie fizica si sport
Curs de educatie fizica si sport

Sportul – distractie si dezvoltare armonioasa

Coordonator: Robert CARP, Profesor de educatie fizica si sport si Antrenor de fotbal la juniori

Obiective generale

  • Dobandirea si perfectionarea de aptitudini fizice si de atentie, deprinderi mortice, imbunatatirea posturii si dezvoltarea armonioasa, socializarea si invatarea unor notiuni elementare ale lucrului in echipa cat si stimularea spiritului competitiv si de autodisciplina.

  • Descoperirea inclinatiilor copilului catre un anumit sport

  • Distractie si exercitiu fizic

Adresare: Copii cu varste intre 6 si 9 ani

Desfasurare: de doua ori pe saptamana

  •  2 sedinte de 50 de minute, care vor avea loc in sala de sport sau in curtea scolii

  •  Echipamentul de sport este necesar, acesta trebuie sa fie lejer si sa permita exercitiul fizic

Profesor: Robert CARP, Profesor de educatie fizica si sport si Antrenor de fotbal la juniori

Robert a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport , specializarea Fotbal si Masterul in Activitati Motrice de Timp Liber. A jucat fotbal de performanta timp de cinci ani in lotul unor echipe din liga a doua (Dunarea Calarasi si Fotbal Club Otopeni).

In prezent antreneaza copii cu varste intre 6-17 ani, disciplina fotbal si colaboreaza cu mai multe cluburi din si scoli din Bucuresti ( Palatul National al Copiilor, CSS 1, CS Dinamo etc.) si are o experienta in lucrul cu copiii de mai bine de opt ani.

Metoda de predare

Sporturi si miscare in sala si in aer liber menite sa-i ajute pe copii sa-si imbunatateasca coordonarea, concentrarea, forta fizica dar si echilibrul si autocontrolul. Se pune accentul pe adaptarea predarii notiunilor teoretice si practice la temperamentul fiecarui copil in parte si se urmareste in acelasi timp descoperirea si dezvoltarea inclinatiilor copiilor pentru un sport de echipa sau unul bazat pe efort individual.

Distractia este obligatorie!