Pentru parinti

Bine ati venit pe pagina Comunitatii de Parinti Montessano!

De ce o comunitate? Fiindca copilul are nevoie de acelasi model educational la scoala si acasa. Impreuna, construim permanent modalitati de a discuta despre valorile promovate de Montessano. 

Credem intr-o relatie deschisa, bazata pe incredere si respect reciproc, deoarece impartasim aceeasi dorinta: sa creasca copiii sanatosi si cu bucuria cunoasterii!

Comunicarea cu dumneavoastra parintii privind activitatile copiilor are loc permanent, prin perioade de observare la clasa, participari la clasa cu ocazii deosebite (ex. ceremonii aniversare, ziua mamei/tatalui/bunicilor), fise zilnice de monitorizare a starii de sanatate, poze si filmari saptamanale surprinzand activitatile copiilor, posibilitate de discutii saptamanale cu invatatorul sau educatorul grupei, intalniri semestriale intre parinte si pedagog, raportari lunare, intalniri anuale comune si individuale dintre parinte si partenerii educationali care desfasoara programele optionale de dezvoltare.

Organizam lunar Ziua Comunitatii Montessano dedicata Parintilor, sub forma de ateliere Montessori sustinute de pedagogii nostri (de introducere in metoda si de aprofundare a fiecarei arii curriculare), precum si ateliere de Sanatate sustinute de echipa noastra de sanatate (nutritionist, medic homeopat, chinetoterapeut, psiholog) pe teme de nutritie, medicina preventiva si alternativa, parenting.


Organizam periodic activitati comune parinti-copii-gradinita sau scoala, de voluntariat pe diferite teme, sport in familie etc.

Gazduim ateliere dezvoltate de partenerii nostri de sanatate sau educationali, pe teme de primaristic, mindfulness, comunicare non-violenta, cursuri de gatit sanatos, masaj terapeutic, prim-ajutor, yoga, muzica etc. Va transmitem recomandari de participare la evenimente externe care v-ar putea interesa. 
Dezvoltam permanent modalitati noi de imbogatire a comunitatii noastre!