Copilul meu nu mă ascultă, Ce fac? Workshop pentru părinți

Cu Cati Calin, psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®

Se întâmplă să vorbești copilului și să ți se pară că nu aude nimic din ceea ce îi spui?

Ai epuizat solutiile pentru a îl face să își îndeplinească sarcinile, fie că este vorba despre trezitul de dimineață sau rezolvarea temelor?
Te invităm pe 16 Noiembrie la un nou workshop pentru a lucra pe situațiile tale concrete, legate de dificultățile cotidiene, împreună cu Cati Călin, psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®. Pornind de la acestea, vei reuși să găsești propria ta soluție, adaptată nevoilor familiei tale.


Află care sunt cheile pentru a-și crește copilul în armonie folosind o altfel de comunicare, care să te ajute să gestionezi situațiile dificile cu care te confrunți. Atelierul se va concentra pe lucrul pe situații concrete, temele abordate fiind flexibile, pornind de la cererile participanților.

În relaţia cu copilul tău vei descoperi cum să îl susţii pentru a deveni un viitor adult independent, capabil să îşi realizeze întregul potenţial. Cum să faci faţă provocărilor pe care copilul tău ţi le lansează în fiecare zi: are 1000 de dorinţe, face crize, se comportă nepotrivit, nu are încredere în el, nu vrea să comunice, pentru a da doar câteva exemple.

Metoda ESPERE® este concretă, vizuală, clară si ușor de pus în practică. Vom porni de la întrebările și cererile tale concrete, legate de schimbările pe care vrei să le produci în relația cu copilul tău.

Atelierul Copilul meu nu ma asculta, ce fac? este organizat de Scoala Primara Montessano în parteneriat cu GOKID.ro si Centrul AmaneSer.

Rezervă ACUM un loc: https://goo.gl/qlxpLN

Detalii atelier – Copilul meu nu mă ascultă, ce fac?
Unde? La Montessano – Grădiniță Școală, Str. Parfumului nr. 9, Sector 3, București
Cand? Joi, 16 Noiembrie, orele 18:30 – 21:00
Preţ: 90 lei/persoană pentru plata în avans până pe 13 noiembrie sau 100 lei/persoană pentru plata după 13 noiembrie sau la fața locului.
Vă așteptăm cu gustări delicioase de la sponsorul nostru, Solaris – Belsug din natură!

După înscriere vei primi contul pentru a putea face plata.

Pentru detalii puteți suna la 0728 188 256

Locurile sunt limitate!

Rezervă ACUM un loc: https://goo.gl/qlxpLN

Despre Cati Calin 

Cati Calin este psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE® la Centrul de dezvoltare personală AmaneSer. Este acreditată de Institutul ESPERE Internațional. Are o experiență de 16 ani în training, consultanță și resurse umane. De 10 ani s-a dedicat transmiterii Metodei ESPERE® ca moderator de grupuri de dezvoltare personală, programe de formare special concepute pentru copii, profesori, educatori, părinți și organizații. Este mama de 9 ani.

Citește articolele scrise de Cati Calin pe amaneser.ro.

„Adesea nu observăm resursele inepuizabile din noi înşine şi din celălalt.” Jacques Salomé

O puteți asculta pe Cati Calin și în căteva înregistrări video ale Centrului Amaneser.

Metoda ESPERE® înseamnă Energia Specifică Pentru o Ecologia Relațională Esențială.
Este o pedagogie a comunicării interpersonale creată de psihosociologul și scriitorul Jacques Salome pentru a contrabalansa sistemul disfuncțional de comunicare pe care îl trăim în viața de zi cu zi și în activitatea noastră profesională și personală.