Lansarea hărților gigantice de colorat Orașul meu

Vă invităm să petreceți o dimineață de conectare cu copilul dvs., să-i dezvăluiți cultura orașelor prin hărțile de colorat și să descoperiți bucuria de a vă juca și petrece timp împreună.

Sâmbătă, 10 septembrie, vă invităm la un atelier gratuit pentru copii și părinți în cadrul evenimentului de lansare a hărților gigantice de colorat „Orașul meu” în sistemul educațional.

Montessano – Grădinița Școală sprijină familia și încurajează petrecerea unui timp de calitate împreună.

Hărțile gigantice de colorat sunt cadoul perfect pentru copii și la fel de bine îi pot captiva și pe adulți. Ele stimulează imaginația și creativitatea celor mici și sunt o bună ocazie de relaxare și bucurie pentru cei mari.


Călătoriți prin București, Cluj, Constanța și Sibiu sau Grădina Zoologică din București și colorați clădirile istorice importante, străzile din orașul în care locuiți sau animalele sălbatice din grădina zoologică. O călătorie plină de surprize și o mulțime de detalii amuzante de descoperit!


În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se reprogramază. Participarea este gratuită, însă vă rugăm să ne confirmați prezența prin înscrierea la acest formular: link-ul formularului.

Pe parcursul evenimentului, rugăm părinții să-și supravegheze copiii. Evenimentul se adresează copiilor cu vârste de peste 3 ani.

Mai avem o veste bună: pozele profesioniste făcute copiilor în cadrul atelierului vor putea fi accesate de către părinții lor printr-un link transmis ulterior (dacă ne lăsați adresa de email). De asemenea, ne bazăm pe acceptul dumneavoastră de a folosi pozele făcute de noi la eveniment pentru comunicarea în Social Media și pentru promovarea Montessano și a hărților “Orasul Meu”.

Dacă nu sunteți de acord cu apariția copilului dumneavoastră în poze, vă rugăm să ne specificați în mod expres acest lucru la începutul atelierului.

Copiii din comunitatea Montessano folosesc deja cu bucurie hărțile de colorat și studiat orașe. Ceea ce ne place este că, pe lângă exersarea dexterității în respectarea liniilor și rafinarea scrisului, experimentarea diferitelor tehnici de artă, copiii descoperă simboluri arhitecturale specifice orașelor, își îmbogățesc vocabularul afluind diverse elemente de mobilier urban sau agrement, părți de construcție, îmbogățindu-și cunoștințele de cultură generală.

Hărțile gigantice vă oferă 60 până la 80 de ore de colorat, se utilizează pe podea, pe perete, ca față de masă sau în orice alt loc doriți. Sunt fabricate în România, tipărite pe hârtie reciclată.

Unul dintre obiectivele Orasul-Meu este acela de a ajuta din punct de vedere financiar copiii cu boli cronice. Astfel, noi donăm 25% din achizițiile online unor organizații non-profit atent selectate care sprijină copiii în România.

Hărțile pentru copii pot fi achiziționate de aici: http://www.orasul-meu.com/