Serbare final de an școlar 2023

În fiecare an, comunitatea școlară #Montessano celebrează în mod creativ finalul unui an plin de învățare și descoperire.

💚Tematica serbării – MANIFEST VERDE PENTRU PLANETĂ- a oferit celor prezenți un spectacol memorabil. O demonstrație de talent și autenticitate, de creativitate izvorâtă natural din energia fiecărei clase, de naturalețe și forță interioară. Legate între ele de firul verde al grijii pentru natură și pentru noi toți, ca umanitate.

💚Fiecare clasă și-a prezentat programul artistic cu mândrie și pasiune. Dansuri energice, piese de teatru amuzante și interpretări muzicale talentate au umplut sala cu bucurie și admirație. Privindu-i pe elevi, am văzut cum toate eforturile și orele de repetiții au fost răsplătite prin aplauze entuziaste.

🥰Cu mult timp înainte de serbare, întreaga școală a fost plină de activitate și entuziasm. Elevii și profesorii s-au pregătit cu mare atenție pentru a-și demonstra talentele și a oferi celor prezenți o experiență de neuitat.

Serbarea școlară din acest an a fost un eveniment mult așteptat, care a adus multă bucurie și emoție în sufletele tuturor celor implicați.