Ziua Porților Deschise la Școala Primară Montessano

Școala Primară Montessano vă propune un concept educațional unic în România, care îmbină curriculum-ul național cu pedagogia Montessori, educația pentru sănătate și multiculturalitatea. Copiii au parte de educație cosmică și holistică, gândire liberă și creativă, independență și încredere, respect pentru natură, echilibru, empatie, viață conștientă și activă (mișcare în aer liber, fără telefoane mobile), multiculturalitate și non-discriminare.

Școala Primară Montessano este autorizată să funcționeze pentru nivelul primar conform Ordinului Ministrului nr. 5767/2015.

Pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieți completând acest FORMULAR: https://goo.gl/aoJAic

DE CE SĂ ALEGEȚI ȘCOALA MONTESSANO PENTRU COPILUL DVS?

Programul educațional Montessano are ca obiectiv dezvoltarea abilităților necesare pentru o viață sănătoasă și fericită, urmărind totodată cunoștințele solicitate de curriculum-ul național din România, pentru a asigura integrarea cu succes a școlarilor în sistemul românesc de învățământ.

Ne propunem să oferim o soluție fiabilă părinților care caută o educație armonioasă, interdisciplinară, aplicată și nu în ultimul rând, o educație care să asigure obținerea de performanțe școlare.

Hrana este bio și integrală, cu mare diversitate de nutrienți, combinații alimentare sănătoase, pregătită în bucătărie proprie. Copiii aparțin de o comunitate ce are ca valori un stil de viață sănătos, bucuria descoperirilor și libertatea de a-ți construi propria viață. Vă invităm să citiți detaliile complete despre oferta educațională a Școlii Montessano aici: https://goo.gl/ZutJNk

Pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieți până pe 23 Ianuarie, completând acest FORMULAR: https://goo.gl/aoJAic

Program

16.30-16.50 Silent Journey 1

6.50-17.30 Discovery Journey

17.30-18.00 Viziunea Școlii Montessano

18.00-18.30 Sesiune de întrebări și răspunsuri

Locație: Școala Primară Montessano Str. Parfumului nr. 9, Sector 3, București https://montessano.ro/