Cum sa te inscrii

Bine ati venit!

In vederea programarii unei vizite, va invitam sa completati acest formular.

Suntem incantati de interesul acordat pentru Scoala si Gradinita Montessano, un concept educational unic, care imbina beneficiile extraordinare ale educatiei Montessori cu cele ale educatiei pentru Sanatate! Copiii nostri cresc sanatosi si echilibrati, cu dragoste pentru educatie, natura si semeni, cu spirit liber spre a-si putea cunoaste si cladi in viata Propriul Vis!

Pasii pentru inscriere

In vederea programarii unei vizite, va invitam sa completati formularul de aici.

Accesati sectiunile gradinita si scoala, pentru oferta noastra educationala Montessori 1-6 si pentru nivelul primar. Cititi detalii despre meniul organic oferit de Montessano

Va invitam sa participati la Zilele Portilor Deschise sau la un tur personalizat pentru parinti si copil, vizita necesara inainte de a lua decizia inscrierii. Pentru programarea vizitei, ne puteti contacta astfel:

- Inscrieri gradinita : 0730 176 111, inscrieri@montessano.ro

- Inscrieri scoala: 0724 919 711, marketing@montessano.ro

Formele de inscriere

Le veti primi pe mail, de indata ce ati luat decizia de a incepe impreuna aceasta calatorie. Va rugam sa le completati si sa ni le transmiteti scanate. Este important sa primim toate formele completate anterior intrarii copilului in colectivitate, astfel incat intreg colectivul sa cunoasca particularitatile copilului si acomodarea sa fie cat mai lina.