Sănătatea în Montessano Politica Medicală

Mediu de sănătate, recomandări de prevenție și tratament alternativ în caz de îmbolnăvire, abordarea psiho-emoțională a stării de sănătate, educația medicală a copiilor și adulților sunt fundamentele politicii medicale Montessano. 

Aripi sănătoase pentru viață!

Organismul uman este ca un copil: are nevoie de timp și experiențe proprii pentru a crește, dezvoltându-și treptat și în mod natural imunitatea pe măsură ce se confruntă cu agenți patogeni, cu propriile sale experiențe.

Rolul nostru este să îl însoțim pe acest drum și să îi fim utili, oferindu-i iubire și ajutându-l să își exteriorizeze stările emoționale pentru a nu le păstra blocate în interior, să îi oferim apă și hrana sănătoasă, timp activ petrecut afară, să îl ferim de auto-sabotare prin intermediul viciilor și să îl sprijinim atunci când se poticnește, fără a-l smuci – oferindu-I întâi alternative de tratament ce îl feresc de posibile consecințe pe termen lung. Cu atenție, iubire și blândețe.

Sănătatea reprezintă condiția de bază pentru a putea clădi excelență în educație, pentru ca fiecare copil să poată visa și merge pe cale vieții lui!

Maria Magdalena Voinea, fondator Montessano

Montessano, încă de la înfiinţare, şi-a asumat ca misiune să sprijine copiii şi întreaga comunitate de părinţi şi echipă în conștientizarea și asumarea unui stil de viaţă sănătos, înțelegând corelațiile subtile ale organismului uman: corpul fizic și cel energetic, legătura profundă între cine suntem, ce facem, ce experimentăm și descifrând semnele pe care corpul fizic ni le transmite. 

Ce credeți, ar ajuta să putem înțelege motivele pentru care corpul plânge, prin îmbolnăvire?

Mediul

Dotări cu lămpi Biocomp pentru dezinfectarea zilnică a sălilor de clasă, curățenie si igienizarea zilnică și ori de cate ori este necesar a întregului spatiu, analize medicale periodice pentru echipă.

Politica Medicală Montessano

Educația medicală a copiilor și adulților

Copiii cresc într-un mediu de sănătate și învață de mici să acorde prim-ajutor, ca sanitari cercetași.

Anual, întreaga echipa este instruită de specialiștii în politica medical Montessano.

Părinții sunt sprijiniți în adoptarea unui stil de viață sănătos acasă prin intermediul politicii medicale Montessano și prin participarea la atelierele cu echipă de medici și specialiști în sănătatea holistică a copiilor.

„Un altfel de oră de sport” Vă invităm să urmăriți un reportaj realizat de colega noastră, Izabela Marinescu, la Atelier de Sănătate, rubrica „Frumusețe sănătoasă”. #atelierdesanatatetvr #TVR1 #sezon2 #frumusetesanatoasa

Publicată de Atelier de sănătate pe Sâmbătă, 7 ianuarie 2023

“Sănătatea este o stare de bine la fiecare nivel al ființei umane: fizic, emoțional, mental și nu în ultimul rând spiritual. 

Tratamentul merge dincolo de eliminarea simptomelor fizice și de cele mai multe ori implică ghidarea pacientului către modificarea stilului de viață, incluzând corectarea obiceiurilor alimentare, introducerea miscării regulate cât și cultivarea emoțiilor pozitive.

Fiecare om fiind unic și terapia este individualizată. 

Nu tratăm boli ci oameni.” 

dr. Alexandra Ghement, medic specialist în sănătate holistică, colaborator Montessano

Programează o vizită la Montessano!

Învață cu Inima  Simte Verde  Trăiește Sănătos